Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας..! English Academy E. Ntouna – Gkourmi Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δημητρίτσι Σερρών Τηλ.: 2322 111 946 Κιν. : 6949 699 389 E-mail: info@englishacademydimitritsi.com

ΤμήματαΤμήματα για όλα τα επίπεδα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ηλικία.
Το ιδιαίτερα έμπειρο και εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό, το υπερσύγχρονα εξοπλισμένο κέντρο μας, τα διδακτικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και η σύγχρονη μεθοδολογία βοηθούν τους μαθητές μας να σημειώσουν γρήγορη πρόοδο με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
Πλήρες πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και για εφήβους.


(Τμήματα για Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας, Νηπιακά τμήματα, Τμήματα για Μικρούς Μαθητές, Τμήματα Γλώσσας για Παιδιά και Εφήβους, Θερινά Τμήματα Συνομιλίας για Παιδιά και Εφήβους, Τμήματα Προετοιμασίας Εξετάσεων).Δυνατότητα OnLine μαθημάτων μέσω zoom!Συνδεθείτε στην αίθουσα που έχετε μάθημα 
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης για να εισέλθετε 
A B JUNIOR

Αγγλικά για παιδιά ηλικίας 8 – 9 ετών.
Σ’ αυτή την ηλικία, τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά εύκολα και αποκτούν γερές βάσεις. Μαθαίνουν να αγαπούν την Αγγλική Γλώσσα μέσα από ένα βιωματικό σύστημα διδασκαλίας. Μαθαίνουν το πρώτο τους λεξιλόγιο και τις βασικές γραμματικές δομές. Αναπτύσσουν σταδιακά τον προφορικό λόγο περιγράφοντας πρόσωπα, καταστάσεις και αντικείμενα.


A SENIOR

Η Senior A τάξη, κατάλληλη για παιδιά 9-10 ετών.


Έχει ως στόχο την μεθοδική εκμάθηση, εξάσκηση και αντίληψη όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων της γλώσσας (Reading, Writing, Speaking, Listening). Οι μαθητές αντιλαμβάνονται πιο σύνθετα κείμενα και μαθαίνουν να παράγουν γραπτό και προφορικό λόγο.

 

B SENIOR

Τo επίπεδο senior Β απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 και 11 ετών.


Οι μαθητές διδάσκονται νέο λεξιλόγιο και γραμματικά φαινόμενα με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε όλες τις δεξιότητες και γίνεται εισαγωγή σε πολλά είδη γραπτού λόγου.


C SENIOR

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 11 και 12 ετών.


Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο γραπτό λόγο, τον προφορικό λόγο και την κριτική ικανότητα.

Οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες κατανόησης και παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου και προετοιμάζεται για τις εξετάσεις .


D SENIOR

Pre Lower επίπεδο. Οι μαθητές κάνουν συστηματική εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας, με έμφαση στο γραπτό και προφορικό λόγο. Σε αυτό το επίπεδο ξεκινά η προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης.

 

LOWER

Επίπεδο Lower.


Το μάθημα προσαρμόζεται στην ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων με βάση τον αντίστοιχο τύπο πιστοποίησης που θα δώσουν οι μαθητές . Κάνουμε εξετάσεις προσομοίωσης, εξασφαλίζοντας έτσι την εξοικείωση με τη διαδικασία των εξετάσεων και την συνεχή παρακολούθηση της προόδου των μαθητών.

 

PROFICIENCY


Και σε αυτό το επίπεδο ο σκοπός των τμημάτων είναι διπλός: α) η τελειοποίηση της γλωσσικής επάρκειας των μαθητών και β) η εξοικείωσή τους με την μορφή της εξέτασης που επιλέγουν να δώσουν. Οι μαθητές εξασκούνται συστηματικά με εξετάσεις προσομοίωσης σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων.*** Το παραπάνω πρόγραμμα σπουδών είναι ενδεικτικό και μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *